En god, smakrik och krämig gratäng med enkla ingredienser. Servera med en krispig sallad!
Krydda färsen med dina favoritkryddor! Byt ut spiskummin och sambal mot timjan och oregano om du... Läs mer
Sätt ugnen på 200 grader, skiva lök och hacka vitlök.
Stek köttfärsen i oljan, krydda med spiskummin, paprika, sambal, salt och peppar.
Låt lök, vitlök och tomatpure fräsa med på slutet.
Skala potatisen, skär den i stavar/skivor för hand eller med matberedare.
Varva potatis och köttfärs i en ugnsform, salta och peppra potatisen och avsluta med potatis överst.
Blanda mjölk och grädde och häll det i formen.
Strö ost över och gratinera tills potatisen är mjuk, ca 45-55 min beroende på potatisens tjocklek.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!