Enkla och supergoda biffar som du gör på ett litet kick!
Ta bort eventuella senor på levern, dela den i några bitar och mixa slätt i en matberedare.
Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda ordentligt och låt smeten stå i ca 10 minuter.
Klicka smeten till biffar i en panna med smör och stek försiktigt tills biffarna får fin färg och blir genomstekta.
Koka sedan ur pannan med vatten+buljongtärning, sila så du har 1 dl koncentrerad buljong.
Blanda buljong, cremefraiche och mjölk i en kastrull, låt det koka ihop, red av med maizena och smaka av såsen. Servera tillsammans med kokt potatis och inlagd gurka.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!