Den här förrätten har härliga smaker och konsistenser som blir en smarrig kombo!
Allt går att förbereda dagen innan men getostkrämen blir lätt bitter om den sparas alltför länge... Läs mer
Allt går att förbereda dagen innan men getostkrämen blir lätt bitter om den sparas alltför länge tycker jag! Vill du inte göra skinkchips så servera skinkan som den är på tallriken.
Koka rödbetorna men de ska ha en liten kärna och inte vara jättemjuka.
2
Rosta valnötterna lätt i en torr stekpanna, vänd ner honungen och blanda runt och lägg dem att kallna på ett bakplåtspapper.
Torka skinkskivorna i ugnen 200 grader på plåtpapper tills de är krispiga men inte brända och låt de sedan kallna.
3
Dela osten i småbitar (jag låter även det yttre följa med) och mixa tillsammans med creme fraiche eller yoghurt, smaka av med salt och peppar.
4
Skiva betorna tunt när de svalnat med kniv eller mandolin och fördela på assietter, ringla över olja och krydda med flingsalt, toppa med nötter, skinka, kapris, ostkräm och persilja.
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!