Finns det mandlar i skafferiet? Kanske så kallade glöggmandlar kvar från jul eller mandlar kvar från någon kaka? Här kommer ett svinnsmart snabbt recept perfekt till mellomyset, fredagsdrinken eller vinminglet.
Detta recept är väldigt fritt.
Man tar de mandlar man har, skållade eller med skal.
Vi... Läs mer
Hetta upp en stekpanna med olja, lägg i mandlarna och de önskade kryddorna.
Rör om hela tiden, passa så att de inte bränns. De ska få en gyllene färg.
Låt mandlarna svalna innan de avnjuts.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!