Lax och pasta är ett säkert kort.
Här tillsammans med smaker av sweetchili, vitlök och lime.
Börja med att skiva rädisorna och sockerärtorna tunt.
Hacka vitlöken och chili fint.
Koka pastan i saltat vatten.
Salta laxen och pressa över halva limen. Lägg laxen i en stek panna med det varma smöret.
Bryn till en fin yta och vänd på laxen.
Häll på en deciliter av sweetchilisåsen.
Dra stekpannan åt sidan. Laxen hinner bli klar på eftervärmen.
Häll bort vattnet från pastan.
Smält en klick smör i en stekpanna och tillsätt vitlöken och chili.
Stek lite lätt tills de blir mjukt.
Tillsätt den avrunna pastan och vänd ner de skivade rädisorna och sockerärtorna.
Ringla över lite till sweetchilisås.
Lägg laxen uppe på alltihopa och garnera med andra halvan av limen uppskuren i klyftor.
Ät och njut tillsammans med en kall god öl.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!