Ribs med asiatisk touch!
Foto: www.cedell.se
Koka revbenen i saltat vatten med kryddorna i ca 30 minuter. Blanda under tiden ihop glazen. Ta upp ribsen, lägg på en bakpappersklädd plåt och pensla med hälften av glazen. Låt marinera på plåten eller i en påse i minst 30 minst eller gärna över natten.
Stek i ugnen i 200 grader i ca 30-40 minuter. Pensla över den sista glazen och strö över koriander. Servera med basmatiris och en fräsch gurk- & chilisallad.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!