Gör röran till tortillawrapen i förväg, den blir bra av att stå till sig. Det som blir över av röran kan du använda i bakad potatis, till crêpes eller till ett smörrebröd. En bra röra att ha redo i kylen.
Sätt ugnen på 175 grader.
Skär baconet i bitar och stek lite krispigt i en panna. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper men behåll fettet i pannan.
Torka kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar. Stek kycklingen runt om i pannan med baconfettet. Sätt in i ugnen tills kycklingen har en innertemp på 70 grader. Ta ut och låt svalna. Skär i bitar.
Hacka paprika och finhacka rödlöken. Blanda majonnäs, crème fraiche, kryddor, paprika och lök. Vänd ner bacon, kycklingbitarna och persilja. Låt vila i kylskåp.
Lägg ut bakplåtspapper med tortillabröden ovanpå. Klicka ut kycklingröran. Rulla ihop och knyt med ett snöre.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!