Knäckigt sega och goda frukostpepparkakor som får vilken morgontrött människa som helst att vakna till liv.
Dessa mjuka pepparkakor för verkligen minnena tillbaka till barndomen för min del. Dessa serverades... Läs mer
Häll sirap i en skål med ingefära och kanel. Ta i bikarbonat och mjölk. Tillsätt vetemjöl och arbeta ihop till en smidig deg. Forma degen till en rulle och rulla in den i bakplåtspapper, låt den vila i kylskåp i 12 timmar.
Ta upp degen på mjölat bakbord och forma till rullen så att den blir jämn och rund. Skär i 20 bitar och tryck till dem lätt, lägg på bakpappersklädd plåt och baka av på 200 grader i 6-8 minuter. Låtr svalna och förvara sedan i plastpåse.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!