Mjuk pepparkaka med lingongrädde är enkelt att baka och passar perfekt till adventsfikat med nära och kära.
Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt övriga ingredienser och vispa ihop till en tjock smet.
Smörj en springform med smält smör och ströbröd. Häll i smeten och baka av kakan på 175 grader i 35-40 minuter.
Låt kakan svalna innan du skär i den. Servera som den är, med lingongrädde eller något annat gott till.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!