Vin & Matguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Luftiga frukostfrallor med vallmofrö

Ingredienser

Småfrallor är ett måste på många frukostbord landet runt och dessa enkla frallor kommer snabbt göra succé hos dem som får smaka.

240 min Baka 30 port.

Gör så här

1

Väg upp alla ingredienser utom vallmofrö och kör i degblandaren i 12-15 minuter till en smidig deg.

2

Ta upp degen på mjölat bord och baka ut till frallor i lagom storlek, jag får ut ca 30 stycken. Pensla ovansidan med vatten och doppa i vallmofrö och lägg sedan på bakplåtspapper på en plåt. Låt jäsa i rumstemperatur i 3-4 timmar.

3

Sätt ugnen på 250 grader och ställ in en form med vatten i botten av ugnen tills det börjar ånga. Baka av frallorna i 7-8 minuter.

Bilder

Recept

Filtrera
Vin & Matguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här