Broccolisoppa med parmesanflarn

Ingredienser

Lättlagad, god och vitaminrik soppa som jag serverar med vackra ost flarn som kan göras av överblivna parmesanostkanter! 

20 min Kött 2 port.

Gör så här

1

Dela broccolin i bitar och skala vitlöksklyftorna. Koka upp vatten, grädde och smulade buljongtärningar. Tillsätt broccoli och vitlök.
Låt sjuda i 12–15 minuter.

2

Mixa soppan slät. Smaka av med salt och peppar. Blanda den den rivna parmesanosten och tomathacket.

3

Fördela i 8 högar på en plåt med bakplåtspapper. Grädda flarnen i 200° i 5–8 minuter.

4

Servera den goda, gröna soppan med en klick crème fraiche och de krispiga flarnen. Glöm inte att garnera med ett klippt gräslök! 

Bilder

Recept

Filtrera