Pasta med viltskav och svamp

Ingredienser

Viltskav är gott och nyttigt. Här hamnar den i min krämiga pasta med svamp.

40 min Pasta 4 port.

Gör så här

1

Rårörda lingon

Lägg bär och socker i en skål. Rör tills sockret löst sig. Det brukar ta ca 10 minuter.

2

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

3

Skala och finhacka den röda löken och vitlöken.

Hetta upp smöret i en panna och fräs viltskaven.

Tillsätt svampen, löken och vitlöken och fräs ytterligare 1–2 minuter.

Rör ner crème fraiche och grädde. Blanda väl.

Smaka av med senap, soja, salt och peppar.

Vänd ner spenaten.

4

Servera den nykokta pastan med viltskavs- och svampsåsen, riven västerbottenost och rårörda lingon.

Bilder

Recept

Filtrera