Pannkakstårta med underbar, sötfrisk smak av hemkokt kiwisylt och färsk kiwifrukt. Kiwi och blåbär smakar fantastiskt gott ihop.
Anpassa själv hur söt du vill göra tårtan genom mängden socker i sylten och sedan hur mycket... Läs mer
Sylt: Gröp ur kiwifrukterna och dela fruktköttet i små bitar. Följ instruktionerna på syltsockerpaketet. Låt puttra i 5 minuter eller till lagom konsistens. Låt svalna. Smaka av med citronsaft.
Använd kalla pannkakor att bygga tårtan, annars smälter grädden. Vispa grädden. Skär frukten.
Bygg tårtan genom att varva pannkakor med sylt, grädde och tunt skivad kiwi. Beroende på hur söt du vill ha den brer du sylt tunt på varannan eller tredje pannkaka. Dekorera tårtan och servera.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!