Perfekt om du har ont om tid och vansinnigt gott.
Tricket är att hitta lite olika sorters svamp.
Hacka löken fint, sautera den i en kastrull.
Lägg i svamp och fortsätt sautera tills vattnet kokat bort.
Häll i buljong och grädde.
Låt sjuda 7-8 minuter. Mixa din svampsoppa, smaka av med salt och peppar samt lite citronsaft.
Om du vill ha en tunnare svampsoppa, späd ut med mjölk.
Serveras med skivat surdegsbröd.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!