Potatissallad med rödkål och fetaost

Ingredienser

En härlig potatissallad med fetaost & rödkål och en dressing på dill och dijonsenap. Det här är en perfekt lunchsallad eller som ett tillbehör.

25 min Vegetarisk 4 port.

Gör så här

1

Tvätta och skala potatisen, halvera dem om de är stora. Täck potatisen med kallt saltat vatten, koka upp och koka tills de är mjuka. Lägg i den hackade broccolin tillsammans med potatisen när det är bara några minuter kvar tills de är klara. Häll av vattnet och lägg de i en stor skål.

2

Strimla rödkål, tillsätt gröna ärtor och lägg i tillsammans med potatisen.

3

Blanda matyoghurt (eller creme fraiche), dijonsenap och hackad dill. Krydda med salt och svart peppar. 
Blanda dillsåsen i potatissalladen och vänd ihop allt försiktigt. 

4

Smula sedan fetaosten över salladen och garnera med finhackad gräslök. Servera varm eller ljummen efter 30 minuter.

Bilder

Recept

Filtrera