En härlig potatissallad med fetaost & rödkål och en dressing på dill och dijonsenap. Det här är en perfekt lunchsallad eller som ett tillbehör.
Tvätta och skala potatisen, halvera dem om de är stora. Täck potatisen med kallt saltat vatten, koka upp och koka tills de är mjuka. Lägg i den hackade broccolin tillsammans med potatisen när det är bara några minuter kvar tills de är klara. Häll av vattnet och lägg de i en stor skål.
Strimla rödkål, tillsätt gröna ärtor och lägg i tillsammans med potatisen.
Blanda matyoghurt (eller creme fraiche), dijonsenap och hackad dill. Krydda med salt och svart peppar.
Blanda dillsåsen i potatissalladen och vänd ihop allt försiktigt.
Smula sedan fetaosten över salladen och garnera med finhackad gräslök. Servera varm eller ljummen efter 30 minuter.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!