Todd älskar den här kombinationen av nötter och den skarpa senapen tillsammans med den fasta konsistensen och den söta och starka smaken av snappern. Servera med saffransrisotto och tunt skivad rå fänkål och rödlökssallad.
Lägg nötterna i en stekpanna på mediumvärme och rosta dessa, rör om mellan varven tills nötterna är bruna, runt 3-5 minuter. När dom är klara så lägg dom i en matberedare och mal ner dom.
3
Lägg mandlarna, den rostade vitlöken, senapen, olivoljan, persiljan, rosmarin, 1/2 tesked salt och 1/4 tesked peppar i en bytta och mal ner till en pasta.
4
Ta en stor gjutjärnspanna eller annan stark stekpanna och placera den på medium värme och när det börjar bli varmt så tillsätter du olivoljan. Krydda snappern med 1/2 tesked salt och 1/4 tesked peppar. Lägg ner fisken i pannan med skinnsidan nedåt och laga tills den är krispig, ungefär 2 minuter.
5
Vänd över fileérna och sprid mandelblandningen på ena sidan av fisken. Lägg in allt i ugnen och baka tills överdelen har fått en bra brun yta, ungefär 6 minuter.
6
Servera på ett stort fat
Bilder
Recept
Filtrera
Välkommen
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster,
tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Personuppgifter
Dina inställningar för personuppgifter är nu sparade.
Välkommen!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!