Tjocka revbensspjäll är en favorit men alla tillagar dem på samma sätt med tomater, rödvin eller oxbuljong. En dag så kom jag på den briljanta idén att tillaga revbensspjällen i tequila! Du kan också dra isär köttet och servera tacos med pulled beef.
Tro mig, den här metoden ger en djup smak men ändå subtil som är svår att beskriva. Servera den... Läs mer
Förvärm ugnen till 200°C.
Salta och peppra revbensspjällen. Bryn dem sedan i omgångar i het olja i en stor emaljerad ugnsfast gryta 2-3 minuter på varje sida eller tills de har fått färg. Lyft ur revbensspjällen ur grytan. Låt dem rinna av.
Häll tequilan i grytan och rör om så att allt som fastnat i botten lossnar. Tillsätt morötterna och resterande ingredienser tillsammans med revbensspjällen och buljongen. Täck med lock.
Ställ in i ugnen och tillaga i 2-3 timmar eller tills köttet är så mört att det lätt lossnar från benen.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!