Blodpuddingpanna

Ingredienser

Mattias "Fredagskocken" Larsson har satt en twist på några av våra mest omtyckta vardagsrätter. Vänligt för plånboken och snabblagat! Till blodpuddingen serveras baconstekt kål, picklad rödlök och en klick keso.

Recept: Mattias Larsson
Foto: Lithells

30 min Kött 4 port.

Gör så här

1

Skär vitkålen i bitar. Strimla baconet. Värm en stekpanna till medelhög temperatur. Stek baconet ett par minuter, tillsätt därefter kålen. Stek ytterligare i 2-3 minuter tills kålen är al dente. Smaka av med salt.

2

Tärna blodpuddingen och stek i smör några minuter till en fin yta.

3

Servering:
Lägg blodpuddingen på 4 tallrikar och servera med baconkål, keso och picklad rödlök.

Bilder

Recept

Filtrera