En lika klassisk som enkel sallad.
Börja med att göra dressingen genom att finhacka sardeller, pressa vitlök och blanda tillsammans med majonnäs, parmesanost, citronjuice, worcestershiresås och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
Ställ dressingen på kylning.
Skär bort kanterna på brödskivorna, skär sedan upp i kuber.
Värm olja tillsammans med vitlöksklyftor i en stekpanna.
Ta ur vitlöksklyftorna och lägg i brödkuber och stek tills de är gyllenbruna. Lägg att rinna av på hushållspapper.
Riv romansalladen i bitar och fördela på tallrikar.
Knaperstek bacon och låt sedan rinna av på en bit hushållspapper.
Stek kycklingfliéerna i salt och peppar. Skiva sedan upp i ca 1 cm tjocka skivor.
Placera krutonger, bacon och kyckling på salladen. Servera tillsammans med dressing.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!