Fiskpinnar är riktigt bra och relativt nyttig vardagsmat om du köper bra kvalitet. Middag på 15-20 minuter? Ja, absolut och barnen blir glada!
Stek fiskpinnarna, lägg dem i ett gott värmt briochebröd tillsammans med lite grönt och en god... Läs mer
Stek fiskpinnarna medan du skär tomaterna och sköljer och torkar sallatsbladen.
Blanda dressingen genom att vispa creme fraiche fast (ha tålamod, tar en liten stund - behövs inte om du använder gräddfil) och smaka av med Kalles, lite salt och peppar (ev. dill och/eller gräslök).
Värm/rosta bröden i ugnen. När fiskpinnarna är nästan klara, fös ihop 1-3 pinnar (beroende på storlek) och lägg på osten att smälta.
Bred lite dressing på brödets botten, lägg på sallatsblad, fiskpinnar med smält ost, tomat, dressing och brödets ovandel.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!