Den perfekta huvudrätten till Alla hjärtans dag!
Denna rätt är framtagen för att passa till ett glas Montrose rosévin. Beställ det Läs mer
Sätt ugnen på 180 grader.
Placera körsbärstomaterna på aluminiumfolie och krydda med salt och peppar. Ringla rapsolja över tomaterna. Stäng sedan foliepaketet, se till att det är tätt åtslutet.
Tillaga i ugnen i 12-15 minuter. Plocka sedan ut det ur ugnen men öppna inte foliepaketet.
Värm upp en grillpanna till mellanvärme.
Krydda hönsbröstet med salt och peppar. Gnid in lite av rapsoljan.
Torka av skinnet så att det är riktigt torrt, gör skinnet krispigt. Lägg ned bröstet i stekpannan med skinnsidan nedåt. Tillaga försiktigt och vänd efter en stund för att få en jämn tillagning och stekyta. Lägg sedan åt sidan så att köttet får vila en stund.
Skiva fänkålen tunt, antingen med en mandolin eller med kniv. Lägg ned i en bunke och tillsätt zesten från en lime, lite limejuice och rapsolja.
Hetta upp en stekpanna till mellanvärme och stek den lufttorkade skinkan utan olja tills den är krispig.
SERVERING
Lägg fänkålssalladen på mitten av tallriken och placera ett pärlhönsbröst ovanpå.
Placera sedan de rostade tomater på ena sidan av fågeln och häll över lite av juicen från tomaterna.
Lägg en skiva krispig skinka på toppen.
Severa och njut!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!