Ett lättlagat och supergott recept ur kokboken Snacks och smårätter av instagramsuccén Stockholmfoodadventures.
Koka ärtorna i ca 2 minuter. Häll av vattnet och mixa dem med crème fraiche. Smaka av med salt och peppar.
Bred ut ärtpurén i botten på fyra små skålar eller fat och lägg på lite rödbetsskott.
Stek pilgrimsmusslorna hastigt i en het stekpanna utan fett (1–1,5 minut per sida brukar vara lagom). Glöm inte kontrollera att muskeln är borta.
Lägg musslorna ovanpå ärtpurén, strö över lite ramslökspulver och toppa med forellrom.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!