Chèvre och hjortron smakar underbart tillsammans!
Beräkna mängden efter sammanhanget de ska ätas.
Om du använder vitt formbröd, kantskär brödet och rosta det.
Skölj sallatsbladen och torka dem noggrant.
Lägg ett blad på varje bit bröd eller kex.
Skär chèvren i skivor.
Lägg en bit chèvre ovanpå varje sallatsblad och toppa med en klick hjortronsylt.
Lägg på 1-2 timjanblad, men var försiktig – smaken tar lätt över om det är för mycket.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!