Paolo Robertos napolitanska pizzor finns nu i ICAs frysdiskar. Att fryspizza länge har varit en form av nödmat vill Paolo Roberto nu ändra på när han lanserar sin egna pizza-linje på ICA.
För mig var det självklart att anta utmaningen att göra en riktigt bra pizza tillgänglig i livsmedelsbutiken. Pizzan är ju trots allt huvudrätten i det Napolitanska köket och det är därifrån min matlagning kommer. Det är dags att uppgradera pizzan även i butik. Konsumenten ställer högre krav på vad de äter och det gäller även pizzan. Jag vill ta fryst pizza från att vara nödmat till njutmat.
Hemligheten sitter i degen. Det är här den stora skillnaden ligger. Att min pizza dessutom kommer förgräddad i vår vedeldade pizzaugn, känner du på krispigheten, säger Paolo.
Pizzan finns sedan ett par veckor på på ICA och kommer i tre varianter. Capricciossa, Mozzarella-Pesto samt Salamino.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!