Paolo Robertos napolitanska pizzor finns nu i ICAs frysdiskar. Att fryspizza länge har varit en form av nödmat vill Paolo Roberto nu ändra på när han lanserar sin egna pizza-linje på ICA.
För mig var det självklart att anta utmaningen att göra en riktigt bra pizza tillgänglig i livsmedelsbutiken. Pizzan är ju trots allt huvudrätten i det Napolitanska köket och det är därifrån min matlagning kommer. Det är dags att uppgradera pizzan även i butik. Konsumenten ställer högre krav på vad de äter och det gäller även pizzan. Jag vill ta fryst pizza från att vara nödmat till njutmat.
Hemligheten sitter i degen. Det är här den stora skillnaden ligger. Att min pizza dessutom kommer förgräddad i vår vedeldade pizzaugn, känner du på krispigheten, säger Paolo.
Pizzan finns sedan ett par veckor på på ICA och kommer i tre varianter. Capricciossa, Mozzarella-Pesto samt Salamino.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!