Fudge med pepparkakssmak, en favorit för barnen här hemma. Smakar nästan som pepparkaksdeg!
Gör helst din egna pepparkakskrydda, Läs mer
Lägg allt i en tjockbottnad kastrull och koka upp, rör om lite då och då.
Koka till 114 grader och ta bort kastrullen från plattan.
Rör om kraftigt tills smeten tjocknar och den svalnar lite.
Häll smeten i en form, ca 25 x 20 cm, som är täckt med bakplåtspapper.
Låt det svalna och skär sedan i lagom stora bitar.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!