Tofu i chokladmousse är jättegott! Detta är ett recept på ett nyttigare alternativ av dessert.
Det som är roligt är hur mycket man kan variera smakerna. I denna chokladmousse har jag valt att... Läs mer
Pressa vätskan ur tofun genom att använda en ren kökshanduk och pressa igenom vätskan till en bunke.
Häll den pressade tofun i en matberedare. Riv limeskal. Dela vaniljstången på mitten och sedan på längden för att sedan skrapa ur vaniljfröna. Tillsätt limeskal och vaniljfrön i matberedaren.
Ha sedan i resten av ingredienserna förutom chokladen och kaffet. Mixa slätt.
Smält chokladen och blanda sedan den med resten.
Tillsätt sedan kaffe till önskad konsistens. Jag använde cirka en halv deciliter och då var konsistensen ganska fast.
Servera i små skålar eller glas, gärna med lite hallon för att få lite sötma och syrlighet.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!