Till kycklingbiffarna har jag kokat bulgur, gjort en kall sås på sweet chilisås och creme fraiche och ugnsrostat brysselkål. Supergott!
Varför inte göra biffar på kycklingfärs istället för köttfärs? Kycklingfärs är ett mer magert... Läs mer
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda ströbröd och havregrädde i en bunke och låt stå i ca 10min.
Finhacka lök, paprika och grillad paprika och rör ihop med kycklingfärsen och ströbrödsblandningen. Krydda med salt, peppar och chilliflingor efter smak och blanda ihop allt till en jämn färs. Om du vill ha extra hetta ha även i lite sambal oelek.
Blöt händerna med kallt vatten och forma färsen till ca 10 medelstora biffar och lägg i en bakplåtsklädd ugnsform. Grädda i ca 20 min.
Dela en biff för att se om den är helt genomstekt.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!