En thailändsk klassiker och en svensk favorit!
Börja med att blanda ihop alla ingredienser till såsen.
Fräs vitlök i olja i en wokpanna på låg värme tills det ger en god doft.
Lägg sedan i köttet och stek i ca 2-3 minuter för räkor och ca 4-6 minuter för kött. Medium värme.
Lägg i morot, broccoli, vitkål och tofu och stek det i ca 2 minuter. Lägg i nudlar, purjolök och häll i lite sås i taget. Smaka av och om du känner att nudlarna är för hårda så kan du hälla i lite vatten.
Häll av nudelblandningen från pannan, knäck i äggen i den tomma pannan och stek en liten stund. Woka sedan i nudlarna och lägg i groddar, kinesisk gräslök/salladslök och 0,5 dl jordnötter, stek i ytterligare 1 min.
Servera Phad Thai med färska böngroddar, kinesisk gräslök, chilipulver, krossade jordnötter och en citron eller limeklyfta.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!