God att ha både som middag eller på buffébordet. Laxen är gravad efter Pappa Hanves gravade lax, recept finns här på sidan.
En riktigt enkel, snabb och god lagrätt! Laxen blir lite tillagad av det varma skirade smöret och... Läs mer
Skiva laxen (eller köp färdigskivad) och lägg på ett serveringsfat.
Koka äggen. Skala och hacka dem och strö över laxen.
Hacka örterna och strö hälften över lax och ägg.
Skira smöret och skumma av det. Häll över laxen precis innan servering och strö över resten av örterna.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!