Fisk är inga konstigheter finns det en bok som heter och jag håller med de som skrivit boken till fullo.
Det är så gott och är oftast väldigt lättlagat dessutom. En fisksort som är väldigt vanlig... Läs mer
Finhacka den kallrökta laxen. Skölj och finskiva purjolöken. Blanda lax med färskosten, vitpeppar och purjolöken.
Salta den färska laxen och placera filéerna i en ugnsfast form och lägg laxblandningen som ett täcke ovanpå filéerna. Tillaga i ugnen på 200 grader i cirka 10-12 minuter.
Servera med det du tycker är gott till lax, exempelvis kokt potatis, ris eller som på bilden med ett ärt- & avokadomos, där du mixar 300 gram gröna ärtor med 3 avokado, 2 nypor salt och 2 matskedar färskpressad citron.
Smaklig Spis!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!