Fisk är inga konstigheter finns det en bok som heter och jag håller med de som skrivit boken till fullo.
Det är så gott och är oftast väldigt lättlagat dessutom. En fisksort som är väldigt vanlig... Läs mer
Finhacka den kallrökta laxen. Skölj och finskiva purjolöken. Blanda lax med färskosten, vitpeppar och purjolöken.
Salta den färska laxen och placera filéerna i en ugnsfast form och lägg laxblandningen som ett täcke ovanpå filéerna. Tillaga i ugnen på 200 grader i cirka 10-12 minuter.
Servera med det du tycker är gott till lax, exempelvis kokt potatis, ris eller som på bilden med ett ärt- & avokadomos, där du mixar 300 gram gröna ärtor med 3 avokado, 2 nypor salt och 2 matskedar färskpressad citron.
Smaklig Spis!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!