Grillad hummer, ja det är gott så öronen snurrar och snåla inte med...
...smöret, som är en mycket viktig ingrediens för hummer, de passar varandra som handen i handsken.... Läs mer
Sätt på grillen (tiden för tillagning inkluderar inte uppstart av grill).
Blanda smör, persilja, salt, paprikapulver, vitlök och citronsaft.
Dela humrarna på längden och applicera smörblandningen på hummerns köttsida.
Grilla i 5 minuter eller tills det bubblar i hummern.
Färdiga att njuta som de är — eller varför inte med parmesanchips, grillade grönsaker, baguette, aioli eller en god risotto?
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!