Lammfärsspett – Shish Kafta är ett givet kort när jag äter libanesiskt!
Libanesisk mat, meze är något jag verkligen älskar. Alla olika rätter, smaker, texturer och variationer... Läs mer
Blanda alla ingredienser väl i en bunke. Provgrilla eller provstek en bit och smaka av, krydda ytterligare vid behov.
Forma avlånga lammfärsbiffar, trä på en grillpinne om du ska grilla. Pensla med lite olivolja och grilla eller stekstek 1-2 minuter på varje sida.
Du kan servera spetten tillsammans med ris, pommes eller en sallad – givetvis med några goda röror. Smaklig måltid!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!