Halloumisallad med hallondijonnaise

Ingredienser

Fräscht med lite sallad under arbetsveckan! Detta är en helt ljuvlig sallad med stekt haloumi och härliga toner av hallon.

Manchesallad tillför en lite nötig smak och liksom spenaten innehåller mycket järn.

Efter... Läs mer

20 min Sallad 4 port.

Gör så här

1

Dela sockerärtorna i hälften och koka i lättsaltat vatten ca 1 minut.

2

Skölj i kallt vatten och lägg i några isbitar för att behålla färg och krispighet.

3

Stek halloumin i en stekpanna ca 1 minut per så att de blir gyllenbruna.

4

Lägg manchesallad på en tallrik. Dela päronet i klyftor och lägg i ett snyggt mönster. Lägg på sockerärtor. Dela avokadon och lägg på. Lägg på halloumin. Avsluta med några färska hallon och ringla över hallondijonnaisen.

Bilder

Recept

Filtrera