Varför välja mellan kanelbullar och pizza när du kan få det bästa av båda? Min kanelbullepizza är en söt och härlig dröm – med fluffig deg, generös lager av kanel, socker och smör. Perfekt att dela med familj och vänner (eller behålla för dig själv).
Smula jästen i en bunke. Rör i vattnet så att jästen löses upp. Blanda i olja, honung och salt och rör om. Blanda i hälften av mjölet och rör om. Rör i resten av mjölet och knåda ihop. Låt jäsa i ca 30 minuter.
Sätt ugnen på 250 grader, ta upp degen och dela i två delar. Ta ett bakplåtspapper med lite mjöl och skapa två runda pizzor. Ringla på lite olivolja och vik ihop. Lägg på varm ugnsplåt & grädda Ca 12 minuter
Under tiden mixa ihop smör, kanel & strösocker – till ett kanelsmör.
Ta ut pizzorna – öppna upp och bred på kanelsmör. Ringa ev på lite pärlsocker.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!