Salladernas sallad. Alltid gott med en cesarsallad om dressingen är bra, och denna är så god! Smyger ner både lite tomater och rödlök i salladen, även om det inte är på det klassiska viset, så blir det väldigt gott tycker vi.
Skär kycklingen i lagom stora bitar och krydda med grillkrydda runt om hela bitarna. Salta och peppra över lite lätt. Låt ligga i en ugnsform som de sedan steks i medans du steker baconet.
Sätt ugnen på 200°. Lägg baconet på en plåt med bakplåtspapper. Stek i ugnen ca 10 min, till önskad nivå av krisp. Låt rinna av på hushållspapper.
Ställ in kycklingen och stek i ugnen tills klar, ca 15 min (beroende på hur stora bitar du gjort, här delades kycklingen ytterligare efter att den stekts)
Grädda vitlöksbrödet.
Lägg allt utom oljan i en mixbägare. Mixa med stavmixer och häll lugnt i oljan. Smaka av med salt.
Skär salladen och skölj i iskallt vatten. Låt rinna av ordentligt och vänd sedan runt i dressingen. Blanda i tomaterna och rödlöken. Lägg upp och servera direkt.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!