Jag verkligen älskar all curry! Denna kyckling i currysås är en av favoriterna. Vispgrädde istället för kokosmjölk och lite mildare i smaken. Vill man kan man gott dra på med mera curry.
Skär kycklingen i bitar och fräs den i oljan. Tillsätt vitlök, curry och socker och låt det fräsa med en liten stund. Tillsätt grädden, smula i buljongtärnngarna dra ett par varv med svartpepparkvarnen. Låt stå och småputtra på svag värme.
Under tiden fräser du löken och morötterna i lite olja. De ska inte bli mjuka. Detta är ju en smaksak men vi vill ha lite tuggmotstånd.
Tillsätt grönsakerna i såsen, rör runt. Servera med ris.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!