Ingen kommer att gissa att dessa krämiga chokladtryfflar är gjorda på avokado. Om du använder mejeri-fri choklad är dessa tryfflar både glutenfria och veganska!
Lägg avokado och en nypa salt i en matberedare och mixa.
Smält chokladen i mikrovågsugn. Var noga med att inte bränna den, 10 sekunder åt gången och rör mellan.
Häll smält choklad, kokosolja och agave eller honung i matberedaren med avokadon och mixa till en slät smet.
Placera tryffelsmeten i kylskåpet i 20 minuter. När blandningen har blivit lite fastare, ta ut från kylskåpet och gör tryfflar genom att rulla en matsked åt gången. Du bör få ca 12 tryffel.
Fyll en liten skål med kakao pulver och rulla varje tryffel. Placera på bakplåtspapper. Du kan också garnera med lite flingsalt som jag gjorde på vissa.
Förvaras i kylskåp.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!