Fänkål är supernyttigt och adderar friskhet och en svag smak av anis till denna sallad. Ät den som den är eller servera som tillbehör till fisk eller kyckling.
Dela fänkålen och skär den i tunna, tunna skivor, gör samma sak med rödlöken.
Skala apelsinen och filéa den eller skär den i tunna, ca 1/2 cm tjocka skivor.
Lägg fänkål, apelsin och rödlök i en skål och tillsätt spenat och ringla över olivoljan, salta och peppra och avsluta med att strö över granatäpplekärnor.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!