Enkel sallad som passar till både kött, kyckling och fisk!
Pssst – salladen är god som den är också, om du vill äta vegetariskt!
Koka upp vatten och buljongtärning. Lägg i couscousen, rör om och ta kastrullen från plattan. Lägg på lock och låt grynen svälla ca 5 minuter. Rör sedan grynen fluffiga tillsammans med olja och citronsaft. Låt svalna. Rör under tiden ihop örtsåsen.
Dela nektarinen på mitten, ta bort kärnan och skär i klyftor eller bitar. Dela resten av grönsakerna i bitar och strimla rödlöken.
Blanda couscousen med alla grönsakerna på ett fat eller i en skål och servera salladen med örtsåsen.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!