Den här grytsoppan är jättegod, festlig och enkel att göra. Servera med ris och ett gott bröd!
Rätten är populär i Lousianna och det blir en smakrik mix av fisk och kött.
Har du rester... Läs mer
Skala räkorna. Dela korven och paprikan i bitar, skiva selleri, hacka lök och vitlök.
Dela kycklingen i bitar, bryn den i olja och krydda den rejält med salt, peppar och paprikapulver, lägg över i en gryta.
Bryn korven och alla grönsakerna i omgångar och lägg allt i grytan.
Tippa i tomater, buljong, citronsaft och låt allt puttra ihop. (Jag lät kräfthuvudena koka med några minuter och tog sedan upp dom.)
Red av grytan med lite maizena så såsen blir simmig.
Lägg i de rensade räkorna, kräftstjärtarna och majsen. Låt allt bli varmt och smaka av med kryddor, örter och ev. mera citron.
Det passar fint med kokt ris till tycker jag och något gott bröd!
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!