"Grön gratäng" som passar till både kött, fisk och kyckling eller som en ensamrätt med ett gott bröd!
Jag steker zucchinin och löken först men har du bråttom så blir det gott ändå!
Sätt ugnen på 200 grader. Skiva zuchinin i 1/2 cm stora skivor, skiva tomaterna, skiva löksorterna, stek zucchinin hett och snabbt i olivolja, salta.
Låt löken fräsas mjuk i olja utan att den tar färg. Blanda grädde, färskost, salt och svartpeppar i en skål.
Varva grönsakerna i en ugnsform, krydda med timjan eller rosmarin, tippa över grädden, smula fetaost på toppen och gratinera i ca 30 minuter.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!