Ett trevlig plock före maten eller som kvällsmys framför tv:n.
Har du bröd över efter tacomiddagen så gör goda quesadillas. Säkert finns det rester kvar som... Läs mer
Börja med salsan om du nu inte köper en burk. Låt de krossade tomaterna rinna av lite i en sil. Rör ihop vitlökssåsen under tiden.
Blanda ihop tomater, lök, paprika, vitlök, ketchup, chili av ngt slag, spiskummin och salt. Smaka av och låt den sen stå och gotta till sig.
Fördela färskost, riven ost och skivad lök, lite salt och peppar på 4 tortillabröd och lägg över ett bröd som lock, kläm ihop.
Stek de dubbla bröden i en stekpanna utan fett, vänd och stek på den andra sidan när brödet fått färg och osten börjar smälta. Dela bröden i trianglar och servera med såserna och något grönt!
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!