Texmexgryta med starka korvar

Ingredienser

Ett alternativ till tacofärsen får ni här, en smakrik gryta med både kött och korv!

Laga grytan på kvällen före ni ska äta den så blir den extra god!

90 min Kött 6 port.

Gör så här

1

Bryn grytbitarna och låt spiskummin, paprikapulver och hackad vitlök fräsa med, salta och peppra.

2

Tippa i vatten så det täcker köttet + buljong. Låt köttet puttra under lock tills det är mört.

3

När köttet nästan är klart dela korv i skivor och paprika och lök i bitar. Fräs detta med olja i en panna .

4

Tippa i korvfräset, passerade tomaterna och chili av något slag i grytan och låt allt småputtra utan lock tills köttet känns klart.

5

Smaka av grytan med soja, vinäger, honung ev. mera chili och kryddor.

6

Servera med de grönsaker du gillar, creme fraiche och tacochips.

Bilder

Recept

Filtrera