Potatissallad med syrliga äpplen och kapris passar fint till den grillade eller stekta köttbiten.
Skala och skär potatisen i tärningar. Koka potatisen i en kastrull med vatten (inte för länge så de blir mosiga). Häll bort kokvattnet och låt potatisen svalna.
Hacka purjolöken och lägg i en skål. Skala och tärna äpplerna och tillsätt dessa samt potatisen i skålen med purjolök. Häll bort lagen från kaprisen och tillsätt även dem.
Vänd försiktigt ned creme fraichen och smaka av med salt och svartpeppar.
Servera till en bit kött stekt eller grillat.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!