En enkel men riktigt god middag som inte kräver så mycket arbete i köket.
Koka rödbetorna med skalet på tills de är nästan mjuka rakt igenom. Spola med kallt vatten någon minut och skala dem sedan.
Tärna i lagom storlek och lägg i en skål.
Medan rödbetorna kokar lindar du in kycklingen i bacon och lägger på en bakpappersklädd plåt. Sätt in i ugnen på 175 grader i cirka 20 minuter eller tills kycklingen håller 70 grader i innertemperatur.
Rör ihop creme fraiche med saften från citronen, en nypa salt och nymalen vitpeppar.
Riv skalet från citronen och blanda med couscousen och rapsoljan i en kastrull. Häll på dubbelt så mycket kokande vatten, 1 tsk salt och lägg på ett lock, låt couscousen svälla i 3-4 minuter. Medan couscousen sväller smälter du smöret i en kastrull och fräser upp rödbetorna med en nypa salt. Blanda sedan couscousen med strimlad persilja.
Snitta kycklingbrösten diagonalt och lägg upp tillsammans med rödbetorna, couscousen och citruscremen.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!