Ruskigt goda kakor som även passar utmärkt som dessert!
Smält smöret. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl.
Klicka ut ca 20 kakor på plåtar med bakplåtspapper. Se till att ha ett bra avstånd mellan varje kaka eftersom de flyter ut under gräddningen.
Grädda kakorna i 200° i ca 5 minuter. Ta ut och låt svalna.
Rör ihop smör, kakao och florsocker till fyllningen. Bred fyllning på hälften av kakorna och lägg sedan ihop dem två och två.
Flarnen går utmärkt att frysa, både före och efter att de har fyllts.
Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.
Vin & Matguiden är en del av Vinguiden Nordic AB. Vi använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!