Frasig och god råraka där jag bytt ut de mer vanliga tillbehören löjrom och crème fraiche mot lättmarinerade räkor och avokado.
Börja med räkorna. Skala räkorna eller låt dem rinna av väl i ett durkslag.
Blanda samman olivolja, balsamvinäger, pressad vitlök, salt och peppar till marinaden. Lägg ner räkorna. Ställ kallt fram till servering.
Skala och riv potatis och morötter grovt. Riv zucchinin grovt och krama ur så mycket vätska som möjligt med handen. Blanda samman i en bunke. Salta och peppra.
Hetta upp en panna med en rejäl klick smör. Tillsätt de rivna grönsakerna och stek flera mindre rårakor i 4–5 minuter eller 1 stor i 5–6 minuter på varje sida
Tryck och pressa lite med stekspaden under tiden så att vätskan kommer ut. Den stora rårakan kan man vända med hjälp av en tallrik
Du kommer nu att få nyhetsbrev av oss via epost och sms!