Sensommarpasta av Jessica Frej

Ingredienser

Jessica Frej har lagat en härlig och krämig sensommarpasta till en ny årgång - 2022 - av Chill Outs Terre Siciliane Catarratto Zibibbo som landar på hyllorna i veckan.

 

Pressbilder: Chill Out

Jessica beskriver:
– När jag skapade detta recept provlagade... Läs mer

20 min Pasta 4 port.

Gör så här

1

Koka pastan i saltat vatten.

2

Skär av kornen från 4 färska majskolvar.

3

Skiva lök och vitlök.

4

Fräs vitlök, lök och majskorn i smör på medelhög värme i stekpanna.

5

Häll på grädde, vin, cayennepeppar, grönsaksfond, dragon och svartpeppar. Koka upp och småputtra några minuter.

6

Häll av pastavattnet.

7

Blanda pastan med den krämiga såsen och riven parmesan.

8

Toppa med hackad persilja, mer parmesan och svartpeppar.

Servera genast!

Bilder

Recept

Filtrera