Vin & Matguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här

Snabbpicklad rödlök utan socker

Ingredienser

Picklad rödlök utan socker, supersnabbt och enkelt! Jag älskar picklat men vill undvika socker och då tycker jag att den här rödlöken är en toppen.

Picklad rödlök är ett måste till puerco pibil, tacos och olika pulled kötträtter. Det är perfekt... Läs mer

10 min Generell 4 port.

Gör så här

1

Skiva löken tunt, helst på mandolin. Har du ingen så är det dags att skaffa en – den är typ topp 5 av måsten-redskap i köket.
Lägg den skivade löken i en skål.
Häll på lika delar vatten och äppelcidervinäger. Det går bra att varva, börja med 0,5 eller 1 dl av varje (beroende på hur mycket lök du har) och fyll sedan på tills det täcker. På så vis slösar man inte en droppe vinäger. Rör runt lite så blandar sig vattnet med vinägern.

Låt dra i allt från 30 min till några timmar.

Bilder

Recept

Filtrera
Vin & Matguiden är en del av Schibsted. Schibsted är ansvarig för dina data på denna sida. Läs mer här