Sauterad Zucchini med ingefära och dill

Ingredienser

Detta är ett perfekt sätt att tillaga zucchini på som sedan sauteras med vitlök, ingefära, schalottenlök och färsk dill. Rör gärna ner kärnor från ett granatäpple i rätten.

30 min Vegetarisk 8 port.

Gör så här

1

Värm oljan i en stor djup stekpanna.

2

Tillsätt vitlök och koka på medelhög värme tills det börjar fräsa, ca 1 minut.

3

Tillsätt den tunt skivade schalottenlöken och stek på svag värme under omrörning tills den har mjuknat, tar ca 4 minuter.

4

Tillsätt den malda ingefäran och stek i 2 minuter.

5

Tillsätt den skivade zucchinin och stek tills den börjar få brun färg, tar ca 10 minuter

6

Rör i dill och granatäpplekärnorna och krydda sedan med salt.

7

Lägg över i en skål och servera.

Bilder

Recept

Filtrera